L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.019

PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 9.996

dimarts, 16 de setembre de 2014

Els estudiants convoquen vaga el dijous dia 18 en protesta per les condiciones de les aulesEl Sindicat d’Estudiants ha anunciat una vaga d'estudiants a tot el País Valencià per al dijous 18 de setembre “per exigir a la Consellera d'Educació Mª José Catalá que done solució immediata a les condicions d'estudi que estem patint els estudiants i docents aquests dies o en cas contrari que dimistisca”. 

El passat divendres per la vesprada estudiants de totes les comarques centrals del País Valencià van participar en una assemblea oberta per preparar la vaga i manifestació del proper 18 de setembre. 

Per informar de totes les decisions de l'assemblea i de la jornada de vaga del dia 18 de setembre hi ha convocada una roda de premsa avui dimarts 16 de setembre a les 12 hores als locals sindicals de la Universitat de Valencia, situats a la facultat de Psicologia.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Certs empleats municipals també podríen convocar una vaga per el mateix motiu, ja que a les seves dependencies tampoc hi ha Aire Condicionat, i estan patint els efectes de les altes temperatures durant tot l'estiu.

Anònim ha dit...

Pues en l'horta en fa mes. Ja saps el que pots fer.