L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 31 d’agost del 2010

Olegario Alario segon en la 3a prova de Copa d’Espanya de Cursa Vertial per Muntanya, lidera el campionat en categoria de veterans.

El passat cap de setmana s'ha celebrat a Granadina de Monachil la la 3a prova de Copa d’Espanya de Cursa Vertial per Muntanya de la FEDME. Un total de 153 corredors van aconseguir dissabte la meta del Quilòmetre Vertical de Serra Nevada, una cursa de muntanya d'extraordinària duresa valedora per a la Copa d'Espanya. Els corredors van eixir de Pradollano (2.100 metres d'altitud) i després de recórrer 4,5 quilòmetres, van aconseguir la meta situada per damunt de l'estació superior del telecadira Stadium (3.100 metres), molt prop del Pic Veleta.
Els participants, procedents de quasi totes les comunitats autònomes i alguns estrangers, van subratllar la duresa del recorregut (amb rampes de fins al 50 per cent), la bona temperatura i la dificultat afegida de l'altitud.
El corredor de Simat de la Valldigna va entrar en la meta en segon lloc de la seua categoria i el 15 de la classificació general amb un temps de 51' 46'', el corredor de la Valldigna va acusar l'últim tram de la carrera a mes de 3.000 d'altitud. Olegrio encara va entrar per davant del corredor que li segueix en segon lloc del campionat d'Espanya d'aquesta modalitat esportiva, i continua liderant el Campionat d'Espanya a falta de l’ultima cursa que se celebrarà a Alacant, quilòmetre vertical, al Puig Campana, el 7 de novembre.

També cal destacar les actuacions dels membres de l'equip Mancomunitat de la Valldigna del GMValldigna, obtenint una brillant actuació en la general combinada. Els corredors que han participat són: