L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.787
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:13.613

dimarts, 16 de maig del 2023

Creu Roja prestarà el servei de salvament i socorrisme a les platges de Tavernes durant el pròxim estiu


L'Ajuntament, a través de la Regidoria de Serveis Públics, que dirigeix la regidora de Compromís, Noe Alberola, ha gestionat i ha arribat a un acord amb Creu Roja Tavernes perquè l'ONG siga l'encarregada de prestar aquest estiu el servei de salvament i socorrisme en les dues platges de Tavernes, la Goleta i la genèrica platja de Tavernes. 

La regidora de Serveis Públics, Noèlia Alberola, ha destacat que "estem molt contents d'haver signat el contracte amb Creu Roja perquè treballar amb l'entitat és sinònim d'èxit i d'oferir un bon servei a la ciutadania. La seua experiència i professionalitat garantirà un servei de qualitat en la vigilància de les platges, la coordinació diària i una adequada atenció als usuaris de les platges accessibles"

La regidora Noe Alberola ha estat negociant amb l'entitat tant a nivell local com de València, i de fet les converses arribaren a un bon acord i ha estat aquest setmana quan s'ha formalitzat el contracte per tal de poder prestar el servei amb la firma del mateix entre l'alcalde del municipi, Sergi González, acompanyat per la regidora de Serveis Públics, Noèlia Alberola, i representants de Creu Roja Tavernes i València.
 
 
 
El candidat a l'alcaldia de Compromís, Josep Llàcer, i responsable d'Obres Públiques ha recordat  que l'empresa concessionària del servei va fer fallida i ens va deixar sense el servei de salvament en les nostre platges. "Compromís, com sempre hem fet, ens posarem a treballar per solucionar un problema del qual no erem culpables ni responsables. Hem treballat com cal, amb rapidesa i eficàcia, i en especial la regidora Noe Alberola de Serveis Publics,  i hem aconseguit en poc de temps contractar un servei de garanties i de qualitat per a la platja i per als residents i banyistes. 


Borsa de contractació i treballs a efectuar

Pròximament s'obrirà una borsa de contractació perquè tots els veïns i veïnes de Tavernes amb la titulació corresponent puguen optar als diferents llocs de treball ofertats. La plantilla estarà composada per un coordinador i patró d'embarcació, i diferents TES, socorristes i auxiliars de bany adaptat. 
 


El servei prestat per Creu Roja començarà a partir del primer cap de setmana de juny i s'allargarà fins al 30 de setembre, i el contracte ascendeix a una inversió de 340.718,27 euros. L'horari del servei és el següent:

- Temporada baixa (caps de setmana de la 1a quinzena de juny): d'11 a 18 hores
- Temporada mitjana (2a quinzena de juny i tot el mes de setembre): d'11 a 18 hores
- Temporada alta (mesos de juliol i agost): de 10.30 a 19.30 hores

Es mantindran les postes i torres de vigilància en els llocs habituals i també les dos platges accessibles o zones de bany adaptat amb atenció personalitzada i qualificada.