L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.482
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:6.339

dijous, 5 de gener del 2023

La nit màgica dels Reis d'Orient: un extens reportatge amb text i fotografies sobre la cavalcada i l'acte a l'Ajuntament


Ses Majestats els Reis d’Orient han visitat Tavernes i ens han endinsat a tots els veïns i veïnes en una nova nit màgica que a hores d’ara continua amb el repartiment dels joguets als més menuts. Melcior Gaspar i Baltasar han presidit la cavalcada que s'ha organitzat a la plaça del poliesportiu municipal i a la boqueta nit es d’allí han recorregut els carrers de Tavernes acompanyats d’un gran seguici reial i molts personatge del món de contes i  fantasia dels més menuts i menudes que s'han col·locat al llarg del recorregut sobre les voreres per saludar i donar la benvinguda als Reis d'Orient.
 







 







 
 
Un any més, l'alegria, el color, la fantasia i sobre tot les il·lusions dels xiquets i xiquetes han estat els protagonistes de la vesprada-nit i això es podia ben comprovar amb el somriure de satisfacció, de bon ambient pels carrers i sobre tot, i cal repetir de nou, de la il·lusió i desig que aquesta nit es fara realitat amb la generositat dels reis Melcior, Gaspar i Baltasar, que visitaran d’amagat sa casa per deixar-los els joguets.
 
  
 







 
El dia poc a poc ha donat pas a la nit quan la cavalcada arribava a la Plaça Major, on hi ha havia molta gent esperant per presenciar l’acte protocol·lari de la salutació dels Reis d’Orient des del balcó i el lliurament de la simbòlica clau que obri tots els panys, que els ha estat oferida per l’alcalde Sergi González. 
 
 
 
 
 
  
 


 
 El parlament dels reis, que podeu escoltar en el vídeo que us oferim, ha recordat que que han arribat a Tavernes seguint l'estrella d'Orient i com en el seu viatge pels múltiples països del Món, comproven com hi ha cultures i gents diverses, i fint i tot guerres que confiaven s’aturaren tot desitjant i confessaven que els xiquets i xiquetes són l'esperança del futur i els demanava que pregaren per una societat millor. 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
Els Reis d'Orient continuaran treballant perquè aquesta nit siga una nit màgic, repartint les joguines dels xiquets i xiquetes vallers. 
 
La cavalcada va comptar amb la participació de les sis comissions falleres de Tavernes, la FDF Junta Local Fallera, la SIUM, l'acadèmia de ball Feeldance, el Club Gimnàsia Rítmica La Valldigna, la batucada Vall-Tu.Ka, el Club Patinatge Tavernes i el grup de ball Al-digna, els quals van col·laborar a viure una cavalcada plena d'il·lusió.
 
 
Vídeo del parlament dels Reis d'Orient
 
 



Elaboració pròpia