L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.598
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:55.314

dijous, 20 d’octubre del 2022

Avui es posen a la venta els abonaments per al Festivern 2022: El cartell musical del festival

 
El Festivern tornarà a celebrar-se en la nostra ciutat, una edició a celebrar entre el 28 i el 31 de desembre, que és la setzena, i arriba una vegada superats els problemes derivats de la pandèmia que va obligar la suspensió el 2021.

I una vegada més l'Ajuntament i l'empresa organitzadora de l'esdeveniment musical més important de l'any de tot el País Valencià, han acordat que els jóvens vallers tinguen un regal de Nadal en forma de descompte en l'abonament general que com en altres ocasiones s'ha de traure en les taquilles, i presentant la documentació escaient per demostrar que vius a Tavernes.

L'organització ha donat coneixer el cartell oficial del Festivern 2022 amb: La Fumiga, Els Catarres, Buhos, Oficial, Auxili, Boikot, Smoking Souls, Mafalda, Xavi Sarrià i molts més grups faran vibrar l'escenari en aquesta setzena edició del Festivern
que torna al format original amb tres dies de música, acampada i activitats paral·leles en la nit de cap d'any. Les setze edicions  el converteixen en una cita musical i cultural del  País Valencià, segons ha destacat l'organització en un comunicat, a més de ser el més antic de cap d'any.

Seran tres dies on Tavernes acollirà milers de persones per participar en els concerts però també en activitats paral·leles com campionats esportius, concursos i tot tipus d'activitats, fins a convertir la ciutat en "l’epicentre musical i cultural del país".

El festival està presidit per una carpa gegant que s'ha convertit en l'escenari referent per a la música i la cultura valenciana, en el qual han actuat artistes i bandes internacionals al llarg d'aquests anys de vida.

Els abonaments generals es posen a la venda a partir de demà 21 d'octubre (a les 10h): https://entradas.codetickets.com/entradas/festivern