L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

dimecres, 17 d’agost del 2022

Tavernes contractarà dos tècnics per a captar Fons Europeus que beneficien la ciutat dins del Pla ERTEFE 2022


L’Ajuntament de Tavernes podrà contractar pròximament dos tècnics per a la gestió i captació de Fons Europeus, uns llocs de treball emmarcats en l’ERTEFE 2022 (Programa de contractació de personal tècnic per a la captació i gestió de Fons Europeus), dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de LABORA, i del qual ha sigut beneficiari el consistori valler.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha ressaltat el bon resultat de la tramitació de la petició d'aquestes dues places de treball davant LABORA "perquè permetran comptar amb personal específic, un fet molt important perquè facilitarà captar i generar noves oportunitats de creixement mitjançant el finançament dels fons Next Generation”. El regidor de Compromís ha destacat que “la tasca d’aquests dos tècnics,  en coordinació amb l’Agent de Desenvolupament Local, facilitarà al teixit empresarial valler comptar amb un nou suport en la captació i gestió de fons europeus”.

Els interessat s’han d’inscriure en l’oferta publicada al Punt LABORA (http://ow.ly/aAoQ50KkRP7) i enviar les sol·licituds i la documentació necessària fins a les 14 hores del 6 de setembre de 2022. Més informació: departament de Foment Local de l’Ajuntament (96 282 36 60, en horari de 09h a 14h). Guia adjunta per a la inscripció en l’oferta d’ocupació.

Els requisits són: estar inscrit com a demandant d’ocupació en LABORA, estar en possessió d’una titulació universitària i comptar amb un certificat d’idiomes B1 en anglés o francés (dita formació haurà de constar en la demanda a través de l’Autoentrevista). A banda de la documentació justificativa, es podran adjuntar documents addicionals per a l’autobaremació com altres titulacions, idiomes o la vida laboral.

La documentació es presentarà una única vegada i es pot accedir al tràmit amb el certificat digital o el sistema Cl@ve.

Segons la nota de premsa de l'Ajuntament