L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dijous, 9 de juny del 2022

L'Ajuntament millora els espais verds amb més de 50 arbres nous plantats als cascs urbans de Tavernes


L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Serveis Municipals, està duent a terme un pla per a ampliar l’arbrat del poble i la platja amb la plantació de nombrosos arbres i així incrementar els espais verds i les zones d’ombra en els carrers i parcs vallers.

Els operaris que gestionen el servei de conservació, neteja i manteniment d’espais enjardinats han plantat en les últimes setmanes més de 50 arbres en els nuclis urbans de Tavernes, alguns d’ells per a substituir arbres en mal estat. Entre les varietats plantades trobem el Nerium oleander (baladre), Ficus, Tipuana, Jacaranda, Brachychiton populneum (braquiquíton), Citrus aurantium (taronger amarg) i Bauhinia variegata (arbre orquídia). 
 



 
 
Davant alguns comentaris, fins i tot d'algun partit en el ple, Ciudadanos, que de passada i en parlar d'un altre tema, arribava a dir que s'estaven talant molts arbres, més que mai havien vist, en els cascs urbans vallers, cal indicar i saber que quan un arbre es tala no és per capritx o perquè sí, sinó perquè hi ha un motiu de pes. I per saber-ho, només cal preguntar-ho als tècnics. 
 
Sempre s'ha dit, i amb moltes ocasions fins i tot en els plens, que si els serveis tècnics i d'enginyeria de l'empresa del manteniment de la jardineria prenen eixa decisió si perquè un arbre està afectat de malalties o altres causes greus (caiguda, trencament...)  que fan impossible la recuperació, o poden traslladar la malaltia a exemplars pròxims, com va passar en els arbres de l'Avinguda de Marjaletes, tots corcats i podrits per fongs en l'interior.
 
 
 
Aquesta acció s'uneix la realitzada per l’alumnat de l’especialitat de jardineria del taller ‘Millorem l’entorn de Tavernes IV’ també va participar en la plantació d’arbres, concretament en els parcs canins del municipi. 
 
Elaboració pròpia a partir de la nota del Gabinet de Premsa i Comunicació  08/06/2022 20:16