L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

diumenge, 19 de juny del 2022

La vallera Meritxell Carrascosa, setena en el Campionat d'Espanya de Dansa Lliure celebrat a Gandia

 

Meritxell Carrascosa Campos s'ha qualificat en 7a posició final en el Campionat d'Espanya de Dansa Lliure celebrat a Gandia aquest cap de setmana. La patinadora vallera no va tindre un començament com tots esperàvem i en la primera dansa, un blues, es va classificar la 15a, en la segona, un tango va començar la remuntada i quedava 9a, mentre en la dansa lliure i interpretant una cançó de Sia, va assolir al final un meritori 7 lloc, que la situa entre les millors de l'estat espanyol.

 

El campionat, com hem dit, constava de la interpretació de 3 danses, les dues primeres obligades amb un blues i un tango, i l'última lliure on la vallera va destacar i va demostrar realment tot el que atresora fins remuntar al 7 lloc.

Cal recordar que Meritxell Carrascosa només patina "solo dance" al club de patinatge de Castelló de la Ribera, entrenada per Iris Espert Carrascosa. Aquest club ha tingut un gran èxit i totes les xiquetes que hi participaven en el nacional es van classificar en el "Top 10": 3 alevins, 2 infantil i 1 cadet.

 

 

 Recordar igualment que en la present temporada Meritxell Carrascos  ha estat la campiona de "solo dance" en el compionat pre i autonòmic, mentre en la modalitat lliure que entrena a Xeraco participarà en el campionat autonòmic el 16 de juliol a Alberic.

 
Us oferim el vídeo de la interpretació de la dansa lliure

 


Agraïm la informació facilitada