L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

dimarts, 19 de gener del 2021

IMPORTANT: Avui entren en vigor les mesures de l'Ajuntament contra la Covid-19. L'Ajuntament ha demanat el tancament perimetral de Tavernes


🔴🦠 Noves MESURES ADDICIONALS a Tavernes contra la  COVID19.

ℹ️‼️ L’Ajuntament de Tavernes, després d’un anàlisi en profunditat de la situació i donada la preocupant expansió de contagis al municipi i al territori valencià, ha decidit prendre noves mesures entre les quals hi destaquen: 

 🚧⛔️ L'Ajuntament  sol·licita el tancament perimetral de la ciutat a l'autoritat competent de la Generalitat Valenciana.

Per tant, la Conselleria de Sanitat Universal haurà d'estudiar la petició i prendre una decisió segons la situació de Tavernes. Recordem que avui dimarts hi ha l'actualització de dades referides fins al diumenge que donarà a conéixer la situació real de la ciutat.

El confinament l'ha d'aprovar la Generalitat i es farà efectiu si l'aprova.  

 


Mesures que depenen de la competència de l'Ajuntament i que entren en vigor el dia d'avui, dimarts 19 de gener, i fins al dia 2 de febrer (ambdós inclosos).

 ❌⚽️🏀🏉🧘‍♀️ Tancament de les instal·lacions municipals esportives, tant per a esport federat com per a no federat.

 ❌🎭📚 Tancament de la Casa de la Cultura i la Biblioteca Municipal (el servei de préstec funcionarà amb cita prèvia).

 📞 L'ajuntament tornarà a l’obligatorietat de cita prèvia per a l’atenció al públic (962824015). També serà necessària la cita prèvia per al Braç Treballador i la Tourist Info.

 ❌🗓️ Suspensió de qualsevol activitat organitzada per l’Ajuntament (culturals, esportives, d’oci,...).

A més d'aquestes noves mesures, recordem les que fa temps que s'estan duent a terme:

🦠🚿  Desinfecció i neteja constant de mobiliari urbà, edificis municipals i zones d'especial concurrència.

🧹🏫 Reforç de personal de la neteja en els centres educatius i els edificis municipals.

🏥 Col·laboració i comunicació diària amb el Centre de Salut de Tavernes.

🚔 Intensificació dels controls policials per a vetlar pel compliment de les mesures vigents.

ℹ️⬆️⬇️ Control d'accessos, senyalística informativa i dispensadors de gel hidroalcohòlic als edificis municipals i al mercat del dijous.

🚱 Les fonts del terme municipal estan fora de servei.

 🙏😷 Finalment, l'Ajuntament apel·la a la responsabilitat individual de la ciutadania, ja que gran part de l’èxit de les mesures resideix en la responsabilitat i en prendre consciència de la gravetat de la situació.

L'Ajuntament dóna molts ànims a tota la població de Tavernes  i, sobretot, molta força a les persones infectades i a les confinades.