L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.283
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:7.625

dissabte, 28 de setembre del 2019

Els alumnes del taller "Labora" milloren els jardins de l'Avinguda de Malta



Els alumnes del taller "Labora" efectuen treballs de millora dels murets de l'Avinguda de Malta que tenen com a objectiu recuperar la part est de la zona enjardinada del passeig central, amb una actuació que pretén igualment que les pluges no arrosseguen al mig del carrer la terra de les jardineres.


Tal com es pot apreciar en les fotografies, l'alumnat està construint un muret de pedra reglada tot al llarg de la jardinera lateral est de l'Avinguda de Malta, amb la qual cosa una vegada estiga acabada es podrà reomplir de terra i plantar-se amb especies ornamentals.


En aquest lloc la jardinera seguia un pendent cap al carrer, amb la qual cosa les pluges arrossegaven la terra per damunt la vorera i anava a parar enmig del carrer, omplint de fang la zona de pas dels vehicles. Aquesta situació es corregirà ara amb aquest muret que executen els alumnes del taller.

 
Cal recordar que, tal com vam informar el passar juny, la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que dirigeix el conseller de Compromís, Rafael Climent, ha via concedit a Tavernes una subvenció a Tavernes de 267.610 euros, per poder continuar en la tasca duta des de feia dos anys per diversos tallers formatius en la nostra ciutat.



Els programes formatius que s'hi realitzen, tenen una part teòrica de formació i una pràctica que es dedica a obres diverses de millora en els espais públics i urbans de Tavernes, amb la qual cosa adquireixen experiència laboral, cosa que sempre ajuda en la inserció en el món del treball.

Recordem que en la passada legislatura, aquest joves executaren la transformació a zona accessible de diversos passos de vianants, entre els qual cal citar tota la zona al voltant de Correus, zona del carrer Vergeret, Alfàndec i actuacions en les zones de pas de l'IES la Valldigna.