L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.679
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:5.699

dissabte, 3 d’agost del 2019

La 31 volta a peu de la platja de Tavernes repeteix els guanyadors de l'edició del 2018

Hassane Ahouchar del club Gaes Running Team es va proclamar ahir com a guanyador absolut de la 31a Volta a Peu de la platja de Tavernes després d’haver recorregut els 8.000 metres de trajecte urbà amb un temps de 24 minuts i 32 segons, 15 segons menys que l'any passat en que també va ser el campió. Es dóna la circumstància que repeteix triomf per tercer any consecutiu.

Entrada a la meta del vencedor
Els tres primers classificats arriben a meta

El segon classificat va ser l’atleta Khalid el Hissouf, del club Alejandro Sanz-Tickisporteam, amb 24 minuts i 34 segons i el tercer Jesús Gomar Garcia, del club Safor-Delikia Sport amb 24 minuts i 37 segons.
Els guanyadors s’endugueren respectivament premis en metàl·lic de 100, 75 i 50 euros.

Entrada de la vencedora

En dones, la guanyadora absoluta va ser l’atleta de la Safor Pilar Vázquez, del CA Delikia Sport amb un temps de 30 minuts i 52, exactament 58 segons menys que l'any passat quan també va ser la campiona. La segona classificada va ser Miriam Gregori Romero, del club Nenyan Urban Way "Raquel Landin" amb un temps de 31 minuts i 11 segons i la tercera classificada Carolina Frasquet Gisbert del club Camallaes amb un temps de 32 minuts i 36 segons. També les guanyadores reberen respectivament els premis en metàl·lic de 100, 75 i 50 euros.

Les tres primeres classificades
Els premis i trofeus per als guanyadors masculí i femeni absoluts van ser lliurats per l'alcalde, Sergi González, i la regidora de Turisme Anna Bellver, ambdós del govern de Compromís, que estigueren acompanyats pel president del Club d’Atletisme Valldigna, Raül Aparisi.

Quan als atletes locals, en homes el primer classificat va ser Vicente Bel·lan Giner, amb un temps de 27 minuts i 57 segons, el segon Jorge Brines Donet amb 28 minuts i 00 segons i el tercer Jorge Gálvez Roman amb un temps de 28 minuts i 19 segons.

En dones la primera classificada local va ser Alba Juan San Roque, amb un temps de 35 minuts i 20 segons, seguida de Miriam Talens Artigues amb 36 minuts i 38 segons i Ana Gimeno Talens amb 36 minuts i 49 segons.

Tres moments de l'eixida amb 1085 participants

Un total de 1085 participants va tindre aquesta edició, un centenar més que la passada. Entre ells l'alcalde valler, Sergi González, expresident del club organitzador, que va rememorar  temps passats i va acabar la cursa per la mitjania.

Entre els participants l'alcalde Sergi González (de verd) i la regidora de Serveis Socials Noe Alberola (de violeta)

Tota la cursa va ser animada per Juanba Mifsud que al micròfon va anar explicant detalls i presències de participants/es i tant al principi de la cursa com al final per la batucada Valltu-kà.
Desenvolupament de la cursa
La batucada Valltu-kà

La cursa que organitza el club d'Atletisme Valldigna amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes es la veterana de les curses a peu de la Safor-Valldinga, amb un recorregut urbà per la platja de Tavernes que un any més, i com sol ser el costum, estava completament atapeïda en les voreres i en els balcons de les finques d’espectadors que animaven sense parar als esforçats atletes. Aquesta sensació de calor i proximitat dels espectadors, com reconeixia la vencedora Pilar Vázquez, en ser entrevistada, dóna un encís i un valor afegit a aquesta manifestació esportiva.