L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.679
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:5.699

dissabte, 3 d’agost del 2019

Avancen les obres de la placeta Conxa Ciscar, al final del Passeig Colom

 

Les obres de la rotonda del final del Passeig Colom, encara que haurem d’anar acostumant-nos a dir-li placeta de Donya Conxa Ciscar que així és la denominació que tindrà oficialment quan s'acaben les obres, avança en els terminis previstos i ahir poguérem comprovar com es realitzava l’asfaltat interior.


La maquinària d’asfaltatge va estar treballant al llarg del matí després que els treballadors de la concessionàries realitzaren prèviament els dies anteriors a executar els treballs necessaris de preparació del terrenys. 

Un asfalt que d’ací uns dies gaudirà d’un procés de polit, segons ens explicava a peu d’obra el responsable de l’empresa constructora. I ens deia que el polit és un acabat que s’aplica a l’asfalt i que li dóna un acabat estètic especial en retirar la capa superior del betum mitjançant màquines polidores, amb la qual cosa es fan visibles els àrids de la mescla i, dona una continuïtat a tota la capa, sense deixar cap junta. 


Les obres ja permeten contemplar, enmig de la futura plaça, el conjunt de jocs infantils instal·lats dins d'un espai circular central que serà condicionat amb material tou i esponjós per evitar que les caigudes facen mal als xiquets i xiquetes que hi juguen. 


En altres punts del recinte s'observen ja les fons d’aigua potable instal·lades. El conjunt de la placeta acabarà amb la col·locació de bancs i taules on podrà seure el veïnat davall de les pèrgoles previstes en el projecte.