L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 27 d’octubre del 2017

Tavernes ret avui un homenatge a Antonio Chover amb un concert i presentació d'un llibre sobre la seua vida i obra


Tavernes ret avui divendres, dia 27, un homenatge al seu fill predilecte i compositor Antonio Chover Salom (foto superior). L'acte s'ha anunciat a partir de les 20 hores a l’Escola de Música Mestre Arnau, on s’ha programat un concert de guitarra a càrrec de Carlos Blanco Ruiz, així com la presentació del llibre amb la biografia i l’obra de Chover.

Es tracta del llibre "Integral de la obra para guitarra de Antonio Chover Salom. Biografía, edición crítica y grabación" que presenta l’Ajuntament dins dels actes commemoratius del centenari de Tavernes com a ciutat.



El llibre, que recull la biografia, el context historicomusical i l’edició crítica a càrrec de l’autor Carlos Blanco Ruiz, ret un homenatge al guitarrista i estudiós de la música popular, Antonio Chover, que ens va deixar l’any 2014.

La finalitat del treball és tornar a la memòria col·lectiva el compromís d’un compositor que va triar la guitarra com un dels mitjans més expressius per a transmetre el seu univers sonor, fruit d’una època i una societat concretes. L'autor Carlos Blanco farà un concert de guitarra en memòria seua. 

Elaboració a partir de la notícia web municipal