L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 30 d’octubre del 2017

Presentació del Club Atletisme La Valldigna




 El Club Atletisme La Valldigna va efectuar dissabte per la vesprada l’acte de presentació dels atletes que formaran  part de l’entitat durant aquesta temporada 2017-2018.

Segons assenyala el club “va ser un acte carregat d’emocions on els grans i menuts hem pogut sentir-nos orgullosos d’aquest esport que tantes alegries ens dóna i dels membres que conformem aquest gran club”.

 

En representació de l’Ajuntament va parlar l’alcalde Jordi Joan que va remarcar com l’atletisme és un esport que, en general i a Tavernes encara més, he crescut de manera exponencial. L’alcalde va felicitar el club “per tota la feina que esteu fent i pel bon exemple que esteu donant a la nostra ciutat”.


Jordi Joan va encoratjar al treball conjunt per tal de adaptar les infraestructures esportives a la realitat actual de Tavernes, per a la qual cosa va dir “teniu tot el suport de l’Ajuntament”.

Segons la informació publicada a facebook