L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 4 d’octubre del 2017

Inauguració del parc infantil accessible de la plaça d’Espanya. L’Ajuntament ha invertit 150.000 euros en parcs infantils els darrers mesos




Els xiquetes i xiquetes de Tavernes compten amb un nou lloc, remodelat i amb equipament modern, per poder jugar. És el parc infantil de la Plaça d’Espanya, dissenyat accessible, perquè tots els xiquets/es puguen jugar, siga quina siga la seua situació motriu i funcional, sense cap tipus de problema.

Tal com hem pogut observar aquest matí, quan hem fet les fotografies, la nova zona de jocs inclusius es basa en una correcta integració de jocs habituals amb jocs accessibles i adaptats per a xiquets/es amb diversitat funcional i així poder gaudir del parc junt a la resta de menuts.



Tal como vam indicar en una anterior informació, l’Ajuntament ha invertit 32.700 euros en aquesta primera fase del projecte de millora i modernització, que ha inclòs la instal·lació d’altres elements com, per exemple, una engronsadora de cistella, i s’ha entapissat la zona amb gespa artificial.

Una inversió els darrers mesos de 150.000 euros en parcs infantils

La millora del parc infantil de la Plaça d’Espanya, inaugurada ahir,  s’uneix a les realitzades fa unes setmanes al Passeig del País Valencià i fa uns mesos al Passeig Lepant. Les tres execucions de millores han importat un total de vora 150.000 euros amb els quals s’han modernitzat i actualitzat les zones esmentades. 


Les millores i els nous jocs del Passeig del País Valencià han suposat una inversió de vora 60.000 euros. S’ha modernitzat i remodelat l’espai, s’ha ampliat l’àrea amb unes zona de jocs múltiples i amb un element de grans dimensions (un vaixell) i s’ha repavimentat tota la zona amb cautxú.
 

 Al Passeig de Lepant s’ha executat la repavimentació de la zona amb cautxú, s’han remodelat els espais enjardinats amb gespa artificial i s’ha col·locat també una zona de jocs múltiples, en aquest cas un tren i vagons, amb el seu autobús en recordatori de l’estació que hi havia en el lloc. La reforma del Passeig Lepant suposa una inversió de vora 57.000 euros.

Compromís amb l’accessibilitat

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha manifestat que “la creació del parc de la Plaça d’Espanya és una mostra del compromís del govern municipal amb l’accessibilitat i amb totes les persones que tenen algun tipus de diversitat funcional. És un exemple més del compromís amb la integració, perquè volem que tots els xiquets juguen junts”.


L’alcalde ha remarcat que “l’actuació no és aïllada, sinó que forma part d’un pla de regeneració urbana de Tavernes on a més dels parcs infantils s’han millorat les infraestructures del parc caní dels Sequers i s’estan acabant les obres d’un nou parc en la plaça del rei Fahd de la platja, en la coneguda com a plaça del rei Moro”.

Altres obres accessibles, aquestes en la via pública, han estat les actuacions a l’encreuament del carrer Mitja Galta amb la Barca i ha anunciat que manera imminent s’iniciarà la millora de l’accessibilitat en tots els encreuaments del voltant del Prado Comarcal. 

Noticia basada en la informació del web municipal