L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 23 d’octubre del 2017

La Confederació d'Associacions de Veïns i Consumidors demana l'alliberament de l'A-7




La Confederació d'Associacions de Veïns i Consumidors (CAVE COVA) de les terres valencianes reunida aquest cap de setmana a Elx (Baix Vinalopó) va aprovar, entre altre resolucions, l’alliberament de l’autopista AP-7. Aquesta resolució va ser recolzada per l’Associació de Veïns “La Valldigna” present en aquestes jornades.

La confederació reuneix a 400 associacions i federacions veïnals que en la reunió a Elx van organitzar diverses meses de treball on es va analitzar el passat, present i futur del moviment veïnal així com els nous reptes associatius. 

 
 
Una de les accions que van a liderar és la d'exigir el control de la gestió de les elèctriques i una major transparència. El president, Juan Antonio Cabellero, va assegurar que l'actual configuració del mercat és injust i va ressaltar el dèficit tarifari, les portes giratòries i la pobresa energètica.

L’encontre va servir també per fer un repàs de les reclamacions de l’entitat entre les quals es troba la petició d’una òptima gestió de la crema de la palla de l’arròs de l’Albufera, una campanya de llenguatge no sexista en el camp de la igualtat, o els programes de mediació d’entreveïns. 



També es va revisar el paper de les associacions veïnals en realitats socials de les ciutats, com l’urbanisme o la participació ciutadana.


 Elaboració pròpia

1 comentari:

Anònim ha dit...

Crec recordar que Aznar abans de eixir els va amuentar la concesió, pese a que ja deuria haver acabat en aquell entonses... Ara encara estem igual, fins quin any está la concesió ara mateix? Portem tota la vida pagant (desde que tinc memoria), pero ara fa poc fan una autovia Madrid-Valencia ultra rápida i és gratis!! En canvi, per anar a Barcelona prepara 40€ mínim, estem locos o que?