L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 2 d’octubre del 2017

Dijous es presenta a Tavernes la Universitat Sènior de la UPV

Aquest pròxim dijous es presenta a Tavernes la Universitat Senior de la UPV a Gandia en un acte a celebrar a les 12'30 en el Saló de Plenaris i que comptarà amb la intervenció del regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, el subdirector de la Universitat Politècnica de Gandia, Vicent Altur i l’arquitecte municipal, Juan Tormo.

Alguns dels temes que s'aborden dins de la proposta de la Universitat Senior de la UPV són: "La Safor: alqueries i cases de poble"; "Un passeig per la història de la música"; "Mirades sobre el renaixement des de la Gandia dels Borja"; "Interrogant la realitat: claus del cinema documental", entre altres.

Les sessions s'imparteixen del 24 d'octubre al 31 de maig, dimarts i dijous de vesprada. Les classes són a la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, entitat que col·labora en aquesta iniciativa.

Les inscripcions es poden fer per Internet a www.gandia.upv.es o de manera presencial, dimarts i dijous a la seu de la Mancomunitat.


Segons el web municipal