L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 8 d’octubre del 2017

La falla La Via proclama les falleres majors 2018


Fa uns dies el Saló la Font es va vestir de gala per a la proclamació de les màximes representants de la falla La Via per a l'any 2018.
 
Aitana Tormo Plancha i Margarita Castelló Bononad accediren al Saló del braç dels vicepresidents Tonet Juan Gómez i Toni Franco Vercher, respectivament. A continuació, com en tot acte oficial, les falleres majors Maria Doménech Escrihuela i Jessica Talens Magraner feren la seua entrada, acompanyades dels presidents Vicent Merenciano Peris i Fernando Vila Bataller.
 
En acabar el sopar, arribà el moment en què la Junta Directiva i el president, Fernando Vila, reconeixien l'esforç dels fallers i falleres pel seu treball i voluntarietat en pro de la falla. Així doncs, diversos fallers i falleres que havien acudit a l’acte de proclamació, sense saber-ne de res, foren guardonats i aplaudits per tots els presents.
 
 
Com mana el protocol i després dels reconeixements personals, era el moment d'agrair a les famílies de Maria i Jessica tot l’esforç realitzat durant el seu regnat.
 
Tot seguit, la secretària Montse Vila, llegia l'acta que contempla quines falleres havien sigut les escollides per representar-nos durant les falles de 2018. A continuació, Vicent i Fernando com a presidents, proclamaren a les Falleres Majors 2018 Aitana i Margarita.
 
Després del brindis, gaudírem tots junts d’un fi de festa ple de balls, rialles i moments inoblidables.
 
Remés per la falla