L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 27 d’octubre del 2017

El jaciment de Bolomor ofereix demà dissabte tota una jornada d'activitats culturals i recreatives



Demà dissabte, 28 d'octubre, al voltant del jaciment paleolític de la Cova de Bolomor s'ha programat una jornada festiva i cultural que abraça un conjunt d'activitats dedicades a tota la família en l'aparcament del jaciment.

El programa comença a les 11 del matí amb uns tallers de demostració de talla lítica, foc i activitats pròpies de l'home que habitava Bolomor. Al llarg de la jornada es presentarà també el vídeo turístic promocional de Bolomor, i s'han anunciat igualment un conjunt de concerts interactius com el de Verdcel. A la nit, a més de la tradicional estada nocturna en un campament neandertal s'anuncia una observació astronòmica que sota el titol "El cel dels neandertals" intentarà explicar els canvis produïts en el firmament en aquesta darrers 250.000 anys.


El conjunt d'activitats les podeu llegir en els cartells que hi adjuntem, on també està la informació per a reserves. Aquesta activitat està patrocinada per l'Ajuntament de Tavernes, la Diputació de València a traves del Museu de Prehistòria i de Turisme, l'Agrupació Astronòmica de la Safor, Universitat de València i Centre Excursionista. 

Elaboració pròpia

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Es paga entrada? I si es paga..quin preu? Hi ha desconte per ser de Tavernes?

Anònim ha dit...

Gràcies per la resposta

La Cotorra de la Vall ha dit...

No podem respondre allò que desconeixem. Qualsevol persona que ens seguesca sap que sempre que sabem la resposta, la diguem sense cap problema.

De tota manera hem vist que als dos cartells hi ha el telèfon d'informació. Podia vosté haver-ho consultat directament. Hauria estat segurament més senzill que fer dos comentaris i més encara amb el rerafons que es pot observar a l'últim.