L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 10 d’octubre del 2017

La quarta marxa BTT de la Cambro se celebrarà el pròxim 29 d'octubre


Tavernes serà l'escenari, per quart any consecutiu, de la marxa BTT (Bicicletes Tot Terreny), organitzada per la Falla Cambro. L'esdeveniment esportiu tindrà lloc el pròxim 29 d'aquest mes d'octubre a partir de les 9 del matí. 

La principal novetat d’aquesta edició de la carrera BTT és el canvi de nom: IV Marxa BTT Cambro by Alpesa a causa que l'associació cultural Falla Cambro ha signat un contracte de patrocini amb l'empresa Mandriladora Alpesa, una de les mercantils més importants i amb més projecció del municipi. En els últims temps l'empresa dóna el seu suport a clubs i proves esportives que se celebren en Tavernes. 

La IV Marxa BTT Cambro by Alpesa té més novetats. Així, en aquesta edició i a diferència de les anteriors, l'eixida serà des del pavelló multiusos, al costat del camp de futbol El Vergeret. En aquest mateix lloc els participants disposaran de desdejuni i serà el lloc on es repartiran els dorsals. A més, els 150 primers inscrits disposaran d'una còmoda motxilla de regal. 

Pel que fa a la part tècnica, la prova constarà d'un recorregut de 40 quilòmetres, amb 800 metres de desnivell acumulat. Una vegada més l'organització ha preparat un circuit assequible però alhora apassionant, en el qual els amants d'aquest esport podran posar a prova la seua habilitat sobre les dues rodes però, al seu torn, podran participar aquells que siguen principiants. 

L'edat mínima per a poder disputar la carrera és de 16 anys. El preu per a participar és de 16 euros i les inscripcions es poden dur a terme a través de la pàgina web de SLT Sport o en els establiments associats, Pachés Bicicletes, a Tavernes, i Tria-Sport, a Gandia. El dia de la prova el cost de la inscripció serà de 20 euros. 

Els interessats poden conèixer més informació sobre la prova en la pàgina de Facebook oficial de la carrera (IV Btt Cambro by Alpesa). 

El president de l'associació, Ximo Mifsud, ha manifestat que aquesta activitat “suposa una demostració més que les falles no solament som festa, sinó també cultura i esport. Volem ser una part activa de la societat i demostrar que la nostra capacitat de treball va més enllà de preparar actes fallers”. 

En el plànol esportiu, el màxim representant de l'entitat fallera assenyala que “hem fet una volta de rosca més al circuit i a l'organització perquè els nostres ciclistes gaudisquen com en les tres edicions anteriors i se senten el més còmodes possible”. Mifsud remarca que “som la primera BTT que es va celebrar en Tavernes i en quatre anys hem adquirit experiència suficient per a polir al màxim tots els detalls i tractar que agrade als participants”.

Segons el comunicat de la Falla