L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 5 d’octubre del 2017

Tavernes presenta la Universitat Senior de la UPV a Gandia


Tavernes ha presenta aquest mati al saló de plenaris la Universitat Sènior de la UPV, en un acte en el qual han intervingut el regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, el subdirector de la Universitat Politècnica de Gandia, Vicent Altur, i l’arquitecte municipal, Juan Tormo, que han donat a conèixer el contingut del curs.

Els temes que s'abordaran en la proposta de la Universitat Senior de la UPV són, entre molts altes, els següents: "La Safor: alqueries i cases de poble"; "Un passeig per la història de la música"; "Mirades sobre el renaixement des de la Gandia dels Borja"; "Interrogant la realitat: claus del cinema documental", entre altres.

Les sessions s'impartiran des del 24 d'octubre fins al 31 de maig, els dimarts i dijous de vesprada. El lloc de les classes serà la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, entitat que col·labora en aquesta iniciativa.

Les inscripcions es poden fer per Internet a www.gandia.upv.es o de manera presencial, dimarts i dijous a la seu de la Mancomunitat.