L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 1 d’octubre del 2017

El Centre Excursionista celebra la Valldigna Extrem





El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna va dur a cap dissabte la prova esportiva de la Valldigna Extrem, que consisteix a recórrer una distància de 42 km. per les muntanyes i camins de la Valldigna. 




La prova no era competitiva i prengueren l'eixida des de la Plaça Major a les 7’30 de la matinada unes 80 persones que recorregueren la Senda Travessera de Favara, Font de la Granata, Font de la Sangonera, Puntal del Massalari, Cim de la Ratlla, Font del Barber, Els Tossalets, Simat, Font del Cirer, Cova de les Mallaetes, Penyalba, Pla de Santomas, Barranc de Cremades i tornar a Tavernes.


Els primers participants arribaren a Tavernes sobre les 16’30 hores i els últims ho feren a les 19’20 de la vesprada.




Nomes 35 persones finalitzaren la prova, cosa que dona testimoni de la duresa de la prova, i els que finalitzaren els 42 km. tardaren entre 9 i 12 hores. Al llarg del recorregut, els participants gaudiren d'unes espectaculars i impressionats vistes de la Valldigna.

A partir de la informació del CETV