L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 3 d’octubre del 2017

PLENARI OCTUBRE 2017: Compromís i EU aproven inversions per valor de 132.000 euros




El plenari de Tavernes aprovava ahir amb els vots de Compromís i EU dedicar 132.000 euros a diverses inversions en el municipi. La proposta de despesa va ser presentada pel regidor d’Hisenda, Perfecto Benavent, que alhora va explicar els conceptes als quals s’anaven a destinar aquests diners.

Els conceptes més importants són: 

- Instal·lacions elèctriques pel trasllat de la fira ........ 20.000 euros
- Instal·lacions d’aire condicionat oficines de la Policia.... 4.000 euros
- Instal·lacions d’aire condicionat Centre de formació Victor Calatayud... 4.000 euros 
- Subministrament i substitució del grup de bombeig i dels elements electromecànics de regulació del funcionament dels aspersors del camp d’esports de municipi..... 12.000 euros
- Reforma Plaça Rei Ben Fahd Abdelaziz en la platja... 23.000 euros
- Instal·lació interfonia entre el pàrquing i l'oficina de la Policia Local ... 850 euros
- Projecte d'Estudi, Posada en valor i Difusió dels abrics de Mossèn Ricard...... 15.900 euros 




Igualment dins dels conceptes de despesa aprovats només per Compromís i EU estan el dedicar 20.000 euros a la contractació de diversos projectes municipals d’urbanisme i 31.400 euros a despeses de les passades festes locals.

Aquestes despeses es financien amb diverses modificacions de crèdits que obtenen el seu import del Fons de Cooperació Municipal i de les aportacions al Fons de Cooperació per part de la Generalitat, així com de la partida de despeses generals.


En el torn d'explicacions, Perfecto Benavant de Compromís va explicar que són 20 anys la vida útil de la instal·lació elèctrica per a la nova ubicació de la fira i està pensada amb l'objectiu d'aconseguir que Tavernes torne a entrar dins del circuit de fires, així com que servesca de suport a totes les activitats fetes al voltant del Camp d'Esports.

Sobre la reforma de la Plaça del rei Ben Fahd Abdelaziz es va confirmar que el fet d'estar la plaça damunt del terreny que ocupava una antiga sénia ha fet que el projecte inicial no es puga executar, i s'ha procedit a un projecte millorat, cosa que ha dut ha refer el projecte i a un endarreriment de les obres pensades inicialment per estar acabades el mes de juny.

Elaboració pròpia