L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 21 d’octubre del 2017

Dilluns, dia 23, xerrada informativa sobre el programa "Vacances en pau" de refugiats sahrauís




L’Ajuntament de Tavernes, en col·laboració amb ACAPS ( Associació Comarcal d'Ajuda al Poble Sahrauí) de la Safor  organitza per al dilluns dia 23 una xarrada informativa i una exposició fotogràfica per explicar el programa “Vacances en pau”.

El programa “Vacances en pau”  d’ACAPS La Safor  acull xiquets sahrauís dels camps de refugiats durant els mesos d’estiu que passen  a viure amb diverses famílies de la comarca, entre elles algunes de Tavernes. Aquests xiquets provenen dels camps de refugiats de l'Algèria, després d'una guerra amb el Marroc.

La xerrada del dia 23 vol conscienciejar les famílies valleres sobre l'acolliment de xiquets sahrauís i serà a les 20 hores en la Casa de la Cultura.

Els assistents, a més de qualsevol persona interessada, pot visitar l’exposició fotogràfica dels camps de refugiats sahrauís que estarà muntada al vestíbul. Es podrà visitar fins al dia 27 d’octubre, en horari de 18:30 a 20:30 hores.