L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 28 d’abril del 2015

Un alumne de l'IES Jaume II el Just obté el dese lloc en l'Olimpiada d'Economia del districte universitari valencià


L'alumne de 2n Batxillerat de Ciències socials, David Brines Colomar, ha quedat en desé lloc en l'Olimpíada d'Economia , una molt bona posició, entre tot el districte universitari valencià.

Malauradament no passarà a la fase estatal perquè només hi poden passar els sis primers, però tindrà gratuïta la matrícula de primer de carrera, si es matricula en un grau de la Facultat d'Econòmiques.

A la fotografia el veiem acompanyat del seu professor, Joan Sala, i dos companys de classe que també s'hi presentaren. David Brines és el jove que està davant, al centre i assegut.

La nostra enhorabona.