L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 25 d’abril del 2015

Inauguració de l'exposició Creart Jove 2015 a visitar fins el 30 d'abril a la Casa de la Cultura

Imatges de l'obra exposada
 Ahir per la vesprada es va inaugurar l'exposició "Creart Jove 2015 de la Safor", un projecte artístic i creatiu dirigit a joves que tinguen edats compreses entre els 14 i 35 anys i siguen residents a la comarca de la Safor, que s'emmarca dins de la proposta "Calaix Jove" que recolza la Mancomunitat de la Safor. 

L'exposició podrà visitar-se en la Casa de la Cultura fins el pròxim dia 30 en horari habitual de matí (10 a 14 hores) i vesprada (de 18'30 a 20'30 hores).


Josep Llácer en la inauguració de l'exposició
Un moment de la inauguració
El regidor de Joventut de Tavernes, Josep Llácer, de Compromís, va dirigir unes paraules en l'acte d'inauguració que va comptar amb la presencia del president de la Mancomunitat, Gaspar Pérez, del PP. Les intervencions, van destacar que aquesta mostra ha permés que molts dels artistes participants en anteriors edicions, hagen exposat de manera individual i s'han pogut obrir un camí en el món artístic.

Els artistes i les autoritats en la inauguració

Diversos artistes plàstics de la comarca, entre ells també de la Valldigna, exposen la seu obra (dos per cadascun) executada amb diverses tècniques i estils i que són una bona representació del món plàstic i tendències actuals: poesia visual, pintura, ceràmica, dibuix, fotografia, gravat, instal·lacions, electrografia, infografia, New Media Art i curtmetratge.

Les obres exposades recorren un circuit de pobles de la comarca que finalitza  el mes de desembre.
-