L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 23 d’abril del 2015

Tecnics del Ceapat assessoren en accessibilitat les tasques del taller d'ocupació



 
Els regidors de Compromís, Josep Llácer i Llum Sansaloni, responsables de diverses àrees municipals relacionades amb obres i serveis i infraestructures municipals, així com l'àrea de Foment, s'han reunit amb tècnics de Ceapat i amb representants de Valldigna Accessible.

Ceapat és el "Centro de Referencia Estatal de Autonomía Personal y Ayudas Técnicas", depén de l'Imserso, i té com a objectiu contribuir a fer efectius els drets de les persones amb diversitat funcional i persones majors, a través de l'accessibilitat integral, els productes i tecnologies de recolzament i el disseny pensat per a totes les persones.

Els tècnics de Ceapat han visitat les rutes dissenyades pel Taller d'Ocupació, així com el lloc on s'està actuant ( Clot de la Font, els Ullals, el Mirador...) per tal d'assessorar i millorar les actuacions quan a accessibilitat que es duen a cap dins dels treballs del taller de posada en valor i visitabilitat d'aquests paratges.

L'Ajuntament de Tavernes, a proposta de Valldigna Accessible s'ha fet càrrec de les despeses de desplaçament i allotjament dels dos tècnics de Ceapat que han vingut de Madrid. A la reunió de treball mantinguda en l'Ajuntament s'ha incorporat la directora del taller d'ocupació