L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 26 d’abril del 2015

Correfoc per tancar la Trobada de Joves de la Safor


 El foc, la pólvora, els focs d'artifici són elements consubstancials amb les festes dels valencians i valencianes i, com no, no podien faltar per acomiadar ahir per la nit la Trobada de Joves de la Safor.

Sobre les 11 de la nit i des de la plaça de la Casa de la Cultura fins el Passeig del País Valencià un correfoc va cloure els actes de la jornada, correfoc que va anar acompanyada pel grup local de batucada "Vall Tuka", posant un ambient de música i diversió a la nit del dissabte valler.


El correfoc va estar seguit per un nombrós public que va gaudir de les evolucions dels dimonis i dels focs d'artifici.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Llàstima de l'hora, molta gent encara sopant. Crec que millor a les 21:30 o més tard, a les 23:30. De totes formes hem gaudit de molt bona festa

Anònim ha dit...

Llàstima de diners al fem,a les 20:30 en tancar les paradetes del futbol tenia que haver eixit d'allí mateix el correfocs. Poca gent ho gaudí.

Anònim ha dit...

Diuen que en acabar la fira hi havia teatre i en acabar,va moure el correfocs. Estava ben temporalitzat,però massa actes,si no es volien solapar,a partir de les 10 nit d'un dissabte és massa tard per arreplegar gent. Altra vegada,que trien si tot no cap.