L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.036
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:9.787

dilluns, 6 d’abril del 2015

L'Orquestra Montecarlo actua a la zona de Padur amb gran èxit.


Organitzat per la Mancomunitat de la Valldigna i sota el nom de "La Manco es fa sentir... a la platja de Tavernes" va tindre lloc l'actuació de l'orquestra Montecarlo amb un gran èxit de públic i assistència de gent de totes les edats, com podeu vore a les fotografies.


Tot un encert de la Mancomunitat de la Valldigna dur aquest concert a la platja, encara que en una pròxima ocasió caldrà previndre la circulació de vehicles en les rodalies del lloc del concert, la zona de Padur, per tal d'evitar aglomeracions i retencionss.
 

7 comentaris:

Anònim ha dit...

La circulació va ser un caos facilment evitable tallant el carrer que arriva a Padur des de la rotonda i ficant a un guardia en ésta que no sols ho controle si no que regule el trànsit de entrades i ixides al dos parquings que estan de costat i on es va armar un cacau de cuidado conforme descriu altre blog, tenint que arrivar a intervindre un guardia civil dels que venen a reforçar la seguretat davant que no hi havia cap municipal que sería qui deuría haver estat.
Una errada del cap de policía que feu be en reconeixer perquè es el primer pas per a solventar-ho.
Per lo demés una gran orquesta com sempre i un gran éxit de convocatoria i ademés per a totes les edats, enhorabona a la Manco i al govern local, que prenguen nota de les errades i a millorar-ho.

Anònim ha dit...

La Manco no té cap potestat sobre les forces de l'ordre.

Anònim ha dit...

Si hi ha molta policia, a criticar perquè fan moltes hores extra. Si no la veus (que no vol dir que no estiguen) critiqueu que no hi ha suficients policies.
Com sempre, els del ppsoe critica destructiva sense criteris vàlids. Sou depriments

Anònim ha dit...

Accepteu les critiques com cal
La Policia Local va fallar estrepitosament, manca de previsió?
No se, pero el tema es va desbordar.
I no, no estaven, quan havien d'estar

Anònim ha dit...

Si van policies i paguem hores extres malament.
Si no hi ha policies critiquem. I malament també.
Que fàcil es vore els bous des de la barrera i criticar
La politica del PPSOE ni fer ni deixar ferm

Anònim ha dit...

No és problema d'hores extra,és problema de planificació. Si són falles o festes del poble han d'estar al poble,si hi ha event a la Platja,deuen estar a la Platja. El problema no són les hores extres dels agents,sino les desaprofitades del seu cap.

Anònim ha dit...

Si que es un problema d'hores extra.
El poble no pots deixar-lo sense agents, ha de seguir amb la mateixa dotació, i si fan falta quatre o cinc agents més del torn habitual per anar a la platja han de fer hores extres altres agents que en eixa hora no tenen servici i així poder atendre l'event.
I el cap no desaprofita hores.