L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 15 d’abril del 2015

La Banda i Orquestra infantil viatgen a Terol per un intercanvi musical.




 La Banda i Orquestra infantil de l’Escola de Música “Mestre Arnau” viatgen aquest dissabe, dia 18, a Terol per participar amb un intercanvi amb les formacions de l’Escuela de Música “Antón García Abril” de la ciutat de Terol. Aquest viatge torna la visita que els aragoneses feren a la nostra ciutat el passat 7 de març dins de la trobada que rep el nom general de “Musinfants”. Aquesta activitat musical compta amb el recolzament de la Diputació Provincial de Terol i de l’Ajuntament de Tavernes.

Avui (dimecres dia 15) per la vesprada ha tingut lloc una reunió per tal de preparar el viatge on participen 77 musics i 88 pares i directius que es desplaçaran amb tres autobusos de 55 places. Segons s’ha acordat, l’eixida serà a les 8 del matí, amb esmorzar en ruta i arribada prevista a Terol sobre les 11 del matí, per efectuar una visita a Terol fins l’hora de dinar, a les 14 hores, i que els músics faran en l’alberg. Els pares estaran repartits en dos hostals i dues cases rurals.

A la vesprada hi ha previst un concert a les 17:30 de les orquestres de les dues localitats al claustre del bisbat de Terol i a partir de les 19:30 el concert de les bandes en l’Escola de Música de Terol. A les 21:30 hi ha els sopar per a músics en l’alberg, que serà seguit per activitats lúdiques.

El diumenge, i després del desdejuni, s’ha programat una visita a Dinopolis, i està prevista la tornada a les 17 hores des de Terol. 

Elaboració pròpia

5 comentaris:

Lector i seguidor de la nostra música!!! ha dit...

Elaboració propia Cotorra???
Que no et passen la directiva de la SIUM les notes de prensa com a tots els blogs i diaris???
Que passa, que les croniques dels concerts que fas no són del agrado de la directiva o dels músics???
Pues la meua opinió, és que les croniques que fas Cotorra, són quasi insuperables!!!
Crec que et mereixes les mateixes condicions que altres blogs!!!
Ay ay ay eixa directiva que no mira a tots igual!!!
Senyors de la directiva de la SIUM, com veieu, a la Cotorra no li apleguen les notes de prensa que si apleguen a altres blogs, com podeu vore, té que fer les cròniques amb elaboració propia, jo crec que com a lector dels blogs...tindrieu que enviar-li també a la Cotorra les notes de prensa, ja que al meu parer, fa unes croniques dels concerts i dels events molt, molt bones. Gràcies per entendremos a tots aquells que lleguim i seguim els blogs locals i ens interesa vore les notes de prensa a tots els blogs per igual, gràcies directius de la SIUM. Un lector i seguidor de la nostra música!!!

Anònim ha dit...

Pues hi ha més d'un de la directiva de l'orbita Compromís. Mireu quins càrrecs de confiança teniu a les associacions...

Anònim ha dit...

En la Directiva hi ha de tots els colors. Ara les notes de premsa només les fa un.

Anònim ha dit...

Doncs que els comunicats els faça també l'altre. Almenys teniu opció i informació "de confiança", ara voldreu manar també dels rols que hagen de tindre en la directiva,l'ànsia de poder es farà amb vosaltres. Cuideu-se.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No sabem a que ve el seu comentari, i menys tractant-se d'una entitat cultural que no política, i que no havia de discriminar a cap blog local com diu el primer comentarista a qui agraïm l'assenyada observació de que a tots els que segueixen els blogs locals els interessa la informació.
Nosaltres ací tenim la mateixa informació de confiança que té tota la premsa i altres blogs locals i foranis, és a dir, les notes de premsa que ens envien, i moltes altres informacions ens les busquem i les investiguem, que no estem "mancos".
Ni volem manar en els rols de la directiva ni tenim cap ànsia de poder. Això és una "boutade" més digna d'una persona que sap se està actuant malament i davant la falta d'argument que ho justifique veu fantasmes on on les hi ha.
Per la nostra banda, seguirem informant com sempre hem fet i ho fem des del primer dia que existim,és a dir, ja fa anys demostrable en els articles que hi ha i sense tindre en compte les discriminacions perquè la societat, els socis i els musics estan per damunt de personalismes, cosa que algú sembla no entendre.