L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 15 d’abril del 2015

A partir d'ara, potser necessites aquesta informació


I diguem demà perquè avui és festiu. El nou hospital comarcal ja està en funcionament, en una nova ubicació: el polígon industrial Sanxo Llop. Tots teníem ja assumit en el subconscient el camí o la manera més senzilla d'arribar a l'antic hospital des de Tavernes. Ara ens caldrà fer el mateix amb el nou.

La primera pregunta que ens pot sorgir aquests dies és: ¿Com arribe al nou hospital?

- Si es va des de Tavernes o la Valldigna en vehicle particular la millor manera és, en arribar al desviament cap a Gandia, no prendre'l i no entrar a la ciutat, continuar en sentit Alacant per la carretera que a manera de ronda bordeja Gandia fins a la rotonda de Bellreguard. Ací heu de procurar no enganyar-vos i hem de girar cap a l'esquerra, com tornàrem cap a Gandia i cal arribar a la rotonda de Dulcesol que ens obri al pas al polígon on es troba l'hospital.

- Els que arriben a Gandia en tren o autobús des de Tavernes o la Valldigna poden anar al nou hospital en transport públic: aconsellable agafar "l'Urbanet": us portarà directe a la porta. S'anuncia un servei cada 10 minuts.

I una vegada allí ens trobarem amb els dubtes habituals davant un hospital nou: ¿on hi ha la consulta de...? ¿A quina planta vaig per a l'especialitat de... ? ¿Com he d'anar a l'habitació on està ingressat....? i alguna cosa més.

Per això no tenim resposta. Haurem de preguntar fins acostumar-nos a la distribució del nou hospital. 
-