L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 26 d’abril del 2015

Gran exit de participació veïnal i d'entitats en la Trobada de Joves de la Safor

Inauguració de la trobada

Tot un èxit. La Trobada de Joves de la Safor celebrada ahir a Tavernes va constituir tot un èxit de participació, primer de les entitats locals, i després de la ciutadania vallera que va omplir els carrers de la trobada, recuperant  les vies públiques com a espai de germanor, canviar impressions i gaudir de la festa organitzada al voltant dels tallers i activitats de la trobada.
 
Visita institucional als tallers de la trobada
Tot un èxit d'organització conjunta entre els tècnics de la Mancomunitat de la Safor-Valldigna i els tècnics i personals de les regidories de Joventut, Foment i Cultura de l'Ajuntament de Tavernes, i un èxit personal del regidor de Foment i de Joventut, Josep Llácer, que pensem pot estar satisfet d'haver celebrat la millor i mes nombrosa Trobada Jove de la Safor quan a participació de gent, participació d'entitats i associacions local i major nombre de tallers.

A destacar la presència de un bon grapat d'associacions i entitats locals, cas de l'Associació de Comerciants, instituts, entitats esportives com el Centre Excursionista, el Club de Rugbi, el club de pilota, el Grup de Muntanya, Balls Populars, Escola de Dansa de Xaro Arlandis, Creu Roja, Protecció Civil...
 
Era el comentari i la valoració que ahir, poc abans de començar la segona part dels recitals del Circuit Musical del Calaix Jove, feien els tècnics de la Mancomunitat de la Safor-Valldigna en agrair les facilitats de tot tipus que han tingut a Tavernes en el desenvolupament dels actes celebrats des del divendres per la nit i

Ampla participació d'entitats locals
 "Ha estat espectacular la presencia veïnal, la participació d'entitats locals, la implicació de tot Tavernes perquè la trobada fora un èxit. Mai no ens havíem trobat eixe recolzament i estam satisfets i pagats" afirmaven els tècnics mancomunals.

I és que Tavernes ahir per la vesprada va recobrar el carrer com un espai veïnal, per unes quantes hores la gent es va sentir mediterrània i el carrer fou el punt i lloc de trobada on veure amics, comentar les darrers novetats i de passeig per la gran zona de vianants que ahir es va convertir part del Passeig Colom, Avinguda de Malta i zona al voltant del complex esportiu local.

La gent, les famílies... tots  de passeig mentre visitaven els tallers, s'interessaven per moltes de les coses exposades i podien gaudir dels espectacles que hi havia preparats des de les cinc fins a les vuit de la vesprada.
Molts espectacles i bona animació

La trobada s'havia  iniciat a les cinc i mitja amb unes paraules de l'alcalde, Jordi Joan, i el tradicional passeig i salutacions als tallers que hi havia muntat. A les vuit de la nit, hora prevista de la cloenda, la trobada mantenia la seua animació i feia que s'endarrerira el tancament.

En les més de tres hores que va durar vam assistir a espectacles variats i diversos com el passacarrer de la Banda Juvenil vallera, un “sarao” a càrrec del Grup Balls Populars i el grup de rondalla, una exhibició de l’Escola de dansa Xaro Arlandis, amb un Tango Passió amb 10 artistes i una actuació del Grup de Dansa de Benirredà amb dansa Bollywood, sense oblidar les actuacions de la “Banda de Cornetes, Tambors i Gaites EL Fénix” de Tavernes, la “Vall-Tuka” batucada de Tavernes i la Muixeranga "Fem Pinya" amb l'acompanyament de la Colla de Dolçainers i Tabaleters de la Valldigna. 
-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Redeu que important seria lo que comentaven Manolo i Maria i no escoltar a l'alcalde.

Anònim ha dit...

Estos del PP no saben comportarse. Un poc d'educació!

Anònim ha dit...

La participació i muntatge de les associacions molt a la babalà,cadascú ho feia com volia i on volia,i els clubs esportius ridículs per apuntar-se i després no fer res. Una cosa és ser una cosa voluntària i altra una cosa poc seriosa.

Vicent Felis, President del CETV ha dit...


L'anònim del 27 abr 2015, 2:23:00 hauria d'especificar de quins clubs esportius esta parlant. Per part del Centre Excursionista de Tavernes, estigueren en el rocòdrom municipal fins a les nou de la nit, i amb una gran participació. Al voltant de vuitanta persones pujaren per les quatre vies d'escalada que havien instal.lat els membres del centre.

Vicent Felis, President del CETV ha dit...


Tambe per l'anònim del 27 abr 2015 2;23:00. El Centre Excursionista de Tavernes no sols estigue al rocòdrom municipal per la vesprada el dia de la Trobada. Pel mati i dins dels actes de la Trobada, va acompanyar a un nombrós grup de persones a la Cova del Bolomor.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord Vicent.
La implicació de les entitats valleres ha sigut per a 10.
Una altra cosa és que sempre hi ha qui no mou un dit, excepte per a criticar els altres.

Anònim ha dit...

Té raó el centre excursioniste,ells i la pilota van estar matí i vesprada amb exhibicions,tallers i paraeta a la fira. Però el que es referirà el de les 2:23 deuen ser altres clubs més poderosos,amb molta gent i molts recursos que inicialment deien de colaborar i finalment no van fer res. Entre ells futbol i basquet,el rugby no sé si finalment va fer algo o no. Amb lo poc que els havera costa fer res i donar la cara. Llastimós que siguen els tres clubs amb més subvenció municipal...

Anònim ha dit...

Anònim de les 10:17,si et refereixes a mí,anònim de les 2:23, no sé si per moure un dit entendràs estar de les 11 del matí a les 21 h. de la nit a la Plaça del Poliesportiu sense res a canvi més que la satisfacció de colaborar amb el poble,cosa que dubte tú hages fet. Per això parle amb coneixement de causa. Pitjor sòn els que veuen les mancances i no diuen res per millorar.

Anònim ha dit...

No anava per tu, sinó per altra gent. I parla amb coneixement de causa, que no solament es col·labora amb el poble participant en una Trobada de Joves.
Hi ha altra gent que portem col·laborant en centenars - no m'he enganyat - centenars d'activitats des de fa molts anys. I no hem cobrat mai per això.

Anònim ha dit...

Jo soc dels que mou els dits que calguen,però després també critique el que calga. I els que també esteu com jo en cent activitats de fa molts anys també deurieu fer-ho. Hi ha gent que va vindre a una o més reunions,es veu que per compromís (no és un joc de paraules,però en algún cas,també podria ser-ho) i ja no els vàrem vore més el pèl. Vé al cas de les claúsules de colaboraciò ciutadana als convenis pels que després cobren milers d'€ per l'Ajuntament. Com diu Vicent,al Centre Excursioniste,dir-li xapeau! Però perque ell i altres no defallisquen la voluntat deurien de quantificar els events per clubs o associacions,com fan amb la SIUM. A cadascú,el que es meresca,i dient això remarque que als grans clubs esportius,esta vegada i de cara al poble,un zero ben gros i redós. Que se l'anoten els polítics.