L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 11 d’abril del 2015

L'Iboga Summer Festival ocuparà 67.000 metres del Sector 12 de la platja de Tavernes



El passat dimecres es presentava i firmava el conveni de l'Ajuntament amb l'empresa Producciones Safari Musical SL per tal que "Iboga Summer Festival 2015" tinga lloc a la nostra ciutat els dies 23, 24 i 25 de juliol. 

L'acte va servir per conéixer que el lloc escollit per a la instal·lació del festival serà el Sector 12 de la platja, urbanitzat recentment però on no hi ha la previsió de cap construcció immediata. Es la zona situada front a la residència de la tercera edat, a ambdós costats del canal de desaigüe de la Partida. 

En aquests dies hem pogut esbrinar alguna cosa més, com per exemple que serà un total sobre els 67.000 metres els destinat a acollir el festival distribuït en: zona tècnica de 6.000 metres, zona de concerts 4.500 metres, activitats i usos varis 17.300 metres, zona d'acampada de 33.300 metres i zona d'aparcament de vehicles de 6.400 metres. 

Un 75% de la superfície serà de lliure accés quedant la zona de pagament reservada a la destinada a concerts. També s'ha confirmat l'existència de tot tipus de serveis, begudes i menjar, però l'organització dóna la possibilitat de participar a les empreses locals, per a la qual cosa han de sol·licitar-ho en el web del Festival. 



I arriben les primeres crítiques, com no del PP
 
No s'havia firmat el conveni, no se sabia massa del festival, però el PP com ha fet anys rere any en el Festivern va ser el primer en criticar aquest esdeveniment d'estiu. Una cosa és certa i ben coneguda dels vallers: si després del 24 de maig hi ha un govern participat pel PP, el primer que farà Manolo Vidal serà eliminar el Festivern i sembla ser que també, com han fet a Cullera, posaran tots els problemes possibles perquè l'Iboga Summer Festival no se celebre a Tavernes. 

Precisament les critiques del PP de Tavernes contra l'Iboga Summer Festival es basaven en un comunitat de l'Ajuntament de Cullera. Si el passat dimecres hagueren assistit a l'acte, com feren en l'entrega dels pisos socials, hagueren escoltat el desmentit de l'organització i com el govern d'aquella ciutat no havia complit els compromisos i en lloc de facilitar les gestions tot havien estat entrebancs. Uns arguments que ja va fer fer públics l'any passat, poc després del festival com podeu llegir en: 

I hem preguntat a la gent, també de Cullera, sobre el festival i hem sabut que l'any passat i també enguany, en concret el 14 i 15 d'agost, se celebra a eixa localitat el Festival "Medusa Sunbeach Festival". Segons la gent amb qui hem parlat, eixe festival estaria presumptament impulsat-gestionat per una empresa local ben relacionada amb els poders polítics locals.


I clar dos festivals de caràcter internacional, dirigit a la gent jove, i a Cullera... que voleu que vos diguem? Massa competència, no? Doncs això. Cadascú que traga les conclusions que crega. La gent organitzadora de l'Iboga Summer Festival sembla tindre-ho clar els motius de les traves que els posaren.
-