L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 11 d’abril del 2015

Compromís desvetlla vincles del govern valencià del PP amb la trama de l'Operació Púnica.

Compromís ha anunciat el trasllat de la documentació que senyala els vincles del govern valencià amb empreses involucrades en l’Operació Púnica al Jutjat Central d'Instrucció número 6 de l'Audiència Nacional

L'Operació Púnica va desarticular una presumpta trama de corrupció que, segons la Fiscalia Anticorrupció, estava infiltrada en diversos ajuntaments i comunitats autònomes involucrant a diversos empresaris que aconseguien, mitjançant el pagament de “comissions il·legals” a edils municipals i funcionaris, l'adjudicació d'obres i contractes milionaris.

Segons la informació a què ha tingut accés el diputat Fran Ferri de Compromís a través de documentació a les Corts, la Generalitat va contractar de 2011 a 2014 l’empresa Cofely España a través de la Conselleria de Sanitat i la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació. Pel que fa a l’empresa EICO Online Reputación Management, la contractació es va realitzar en 2011 a través de la Conselleria d’Educació i la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge. El Consell no ha facilitat ni la còpia dels diferents expedients de contractació ni l’import o el concepte de cada contracte.

“¿Quants diners han anat a la trama corrupta?”

“Tot i que l’opacitat del govern de Fabra ens impedeix conèixer quants diners dels valencians han anat a parar a aquesta trama corrupta, el que queda demostrat és que el PPvalencià torna a estar vinculat amb un nou escàndol de corrupció” ha dit Ferri, i ha afegit que “qualsevol pressupost públic que passa per les mans del PP és susceptible d’acabar en trames corruptes”. A més, considera que “els intents d’amagar-nos informació sobre els contractes amb aquestes empreses ens fan sospitar que podem estar parlant de xifres escandaloses”.

“En les pròximes eleccions els valencians i valencianes hem de prendre una decisió amb valentia i apostar per posar al davant de la Generalitat persones que hagen lluitat incansablement contra la corrupció i la injustícia. No podem permetre’ns ni un dia més un President que no vol investigar el saqueig que han patit les institucions valencianes. Cal una Presidenta com Mònica Oltra que investigue el saqueig de les arques públiques i lluite perquè els corruptes tornen els diners que han furtat a la ciutadania” ha conclòs Ferri.


Més informació en El Mundo

http://www.elmundo.es/comunidad-valenciana/2015/04/11/5528e14eca4741087c8b4573.html