L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 22 d’abril del 2015

Esclata el #RitaLeaks de Rita Barberá: 278.000 euros en menjars i hotels.

Compromís ha posat al seu punt de mira Rita Barberá i esgrimeix factures filtrades contra l'alcaldessa en un assumpte que la formació ja ha batejat com "RitaLeaks".  

El candidat de Compromís per València, Joan Ribó, mostrarà aquest dijous les 466 factures relatives a despeses de representació d'alcaldia, a les quals ha tingut accés el grup municipal, segons s’ha fet públic al programa de La Sexta ‘Al rojo vivo’.  

En total són 278.000 euros comptabilitzats durant aquesta legislatura en menjar, hotels i viatges. La formació les penjarà en una web creada a aquest efecte.  

L'alcaldessa de València, Rita Barberá, ha sigut preguntada per aquest tema després de la inauguració de la Fira del Llibre de la ciutat, on ha dit desconèixer "quines són les factures a les quals es refereix" Compromís.  

No obstant açò, ha volgut deixar clar que, "en qualsevol cas, totes les factures de protocol de la corporació es tramiten des de l'Alcaldia, per tant pot ser que ni tan sols siguen de l'Alcaldia".  

 De fet "poden ser perfectament de tota la corporació perquè tot s’hi centralitza", ha argumentat. La primera edil ha defensat que en el consistori són "absolutament transparents" i ha reiterat que no contestarà a res que "no haja vist ni comprovat".
-