L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 28 d’abril del 2015

L'Ajuntament de Tavernes firma els convenis amb Adisva, Càritas i SIUM


L'Ajuntament de Tavernes atorga a les entitats esmentades diverses subvencions per un import total de 140.000 euros, en concepte de col·laboració en les seues activitats.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i els presidents de la Fundació Adisva, Eugenio Pérez, el president de Càritas Interparroquial, José Sellens, i el president de la Societat Instructiva Unió Musical, Vicent Gregori, han firmat el conveni a les entitats mitjançant el qual l'Ajuntament atorga ajudes per valor de 100.000 euros, 1.962 euros i 38.000 euros, respectivament, en concepte de col·laboració municipal en les seues activitats en el nostre municipi.

L'alcalde ha remarcat la gran tasca de les entitats en actuacions d'interés públic i, sobretot i segons els casos de cada entitat, "en actuacions d'assistència social directa i l'ajuda a les persones necessitades del municipi, així com en les activitats culturals del nostre municipi".

El conveni amb Adisva, que es va aprovar en sessió plenària per unanimitat de tota la corporació, preveu una ajuda de 100.000 euros, que es destina a acabar el centre ocupacional per a persones amb discapacitat intel·lectual de la Valldigna.

El conveni amb Càritas li atorga una ajuda econòmica per import de 1.962,60 euros, corresponents a la recaptació de la roba usada i que es destina als fins propis de l'entitat.

El conveni amb la SIUM atorga una subvenció de 38.000 euros amb l'objectiu de desenvolupar i fomentar activitats, programes i projectes que es plasmen en una sèrie d'actuacions musicals en festes i altres commemoracions festives al llarg de l'any.