L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 7 d’abril del 2015

Compromís proposa un pla d'inversions barri a barri


Tavernes necessita un pla d’inversions que siga equitatiu i just amb cadascun dels barris que formen la ciutat. Este pla d’inversions no ha de ser fruit de la improvisació i s’ha de plasmar de manera estratègica i participativa. 

Seguint la campanya que encetàrem “El Barri On Vivim, El Barri Que Volem” proposem, barri a barri, un pla d’inversions per a la via pública. Així com en la present legislatura enfocàrem la campanya al manteniment de les infraestructures urbanes, ara vegem la possibilitat d’executar algunes inversions.


- Remés

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La pròxima legislatura li toca ja al meu barri?

Anònim ha dit...

Segur.

Anònim ha dit...

Pregunta i pregunte.

Tavernes te barris????

Jop soc nou al poble, pero jo pensaba que tavernes no tenia barris o aixo es la sensacio que dona.

Igual es que la meua concepcio de capita, no es la mateixa que la de barri de poble.