L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 22 d’abril del 2015

Compromís exigeix al PP responsabilitats pels 37 milions d’euros de pèrdues a l’Institut Valencià de Finances



Compromís li ha exigit al govern del Partit Popular que explique “per quin motiu continuen aflorant pèrdues milionàries en l’Institut Valencià de Finances” després de saber-se que l’organisme financer va perdre més de 40 milions d’euros en 2013 i no 4 milions com havia indicat la Generalitat en setembre del 2014. 

Compromís ha proposat en nombroses ocasions una auditoria i sanejament de l’Institut Valencià de Finances perquè puga assumir amb garanties la funció de dotar de finançament al sector productiu, especialment als autònoms i xicotetes i mitjanes empreses que es troben amb dificultats d’accedir al crèdit. 

Compromís afirma que “si s’haguera afrontat la professionalització i major independència de l’IVF, no tindríem damunt de la taula els forats que ha deixat el PP per utilitzar-lo de forma partidista. Un instrument tan important ha d'estar en mans professionals. I és fonamental garantir el control i la transparència de cada euro públic per a assegurar que es destinen a ajudar al nostre sistema productiu, empreses i autònoms”.