L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 8 d’abril del 2015

Tavernes destinarà 30.000 euros a la millora del mobiliari urbà.



El PP i PSOE han votat els darrers plenaris en contra de millorar i arreglar banquets
El govern municipal podrà destinar 30.000 euros a la millora del mobiliari urbà de Tavernes, és a dir a canviar banquets, papereres, marquesines, semàfors, entre altres elements semblants (exclosos els columpis) amb la qual cosa pot canviar la fesonomia d'algunes zones urbanes. 
 
Aquesta despesa la podrà fer el govern de Compromís gràcies a una subvenció de la Diputació i després que la proposta inicial de 20.000 euros de fons municipals que el govern municipal havia destinat per aquest objectiu fora rebutjada per l'oposició del PP, PSOE i la trànsfuga Karina Vercher, en els darrers plenaris municipals. 

Tal com La Cotorra ha informat els darrers mesos, Compromís va presentar en desembre el "Pressupost Municipal del 2015" que contemplava la inversió de 20.000 en concepte de "Mobiliari urbà i senyalització informativa". La proposta ver ser rebutjada per l'oposició. 

En plenaris posterior, la regidoria d'Hisenda de Perfecto Benavent va preparar una modificació de crèdit per fer possible la inversió i millorar el mobiliari urbà. També va ser votada en contra pel PP, PSOE i Karina Vercher, que fins i tot presentaren algun vot particular. 
L'aliança de l'oposició ha impedit efectuar inversions engunay en la ciutat
Els vots particulars d'eixe punt van tindre l'informe en contra d'Intervenció, però això no va ser prou perquè l'oposició continuara sense aprovar la proposta. En el darrer plenari, ni es va poder debatre la proposta perquè el PSOE i Karina Vercher no es van presentar a la sessió i el PP la va abandonar per evitar el quorum. 

Ara sembla ser que la inversió prevista per Compromís es podrà dur a cap gràcies a la subvenció del PAMU de Diputació i que preveu per a Tavernes eixos 30.000 euros.