L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 23 d’abril del 2015

Presentació candidatura de Compromís avui dijous, dia 23, a les 20 hores


La Casa de la Cultura acull a les 20 hores de la vesprada la presentació oficial dels homes i dones que formen la candidatura local a les eleccions del 24 de Maig.

L'acte comptarà amb les intervencions de alcalde de Tavernes, Jordi Joan, que es presenta a la reelecció i la presència dels candidats locals, així com es comptarà també amb la presència i la intervenció de la candidata de Compromís a la Generalitat, Mònica Oltra.

El cantautor Pau Alabajos serà l'encarregat de posar la nota musical a la presentació.



12 comentaris:

Anònim ha dit...

Gent compromesa en fer un poble millor! fins i tot el cantant candidat de Compromís per Torrent i compromés en denunciar injusticies com l'accident de la línea 1 del metro i totems les mentides que l'han envoltat.

Anònim ha dit...

Amb moltes ganes de veure la candidatura i de vore a Mònica Oltra. La confirmació i el canvi estan molt prop!!

Anònim ha dit...

Avant Compromis! Amb valentia!

Anònim ha dit...

Tots amb compromís, però a l'altra a veure si podeu fer la presentació de la candidatura en cap de setmana per a que puguem anar tots el veïns de Tavernes, ja que molt joves entre setmana estem estudiant fora.

Anònim ha dit...

podrieu retransmetre-ho per streaming? passeu els links

La Cotorra de la Vall ha dit...

Un poc complexe. No pensem la Casa de la Cultura estiga preparada. Pensem que hauria de ser una càmera fixa i la veritat, al cap del temps, cansa.

Suposem - que no vol dir sabem - que igual preparen algun resum per penjar en youtube.

Anònim ha dit...

Soc votant de Compromis, però NO m'agrada gens ni mica la llista que heu presentat.Gent faldera que s'apropa aquells que més els interesa, abans del PP i ara de Compromis. No ho entenc la veritat i crec que no heu acertat.

Anònim ha dit...

Tots tenen dret a equivocar-se i a canviar, no creus?.

Anònim ha dit...

Primer que res, deixam que dubte allò que dius que eres votant de Compromís, més be sembla que eres votant del PPSOE però vols confondre al personal. Et plantege un repte: digues qui és eixa gent faldera abans del PP, estic segur que no ho diràs.

Anònim ha dit...

No era demà la presentació?
En divendres és millor.

Anònim ha dit...

Sempre ha sigut el dijous dia 23 a les 8.

Anònim ha dit...

16:04,cadascú pot dir que vota qui vullga dir,no té més importància damunt de fer-ho anònimament. Ara bé,es pot votar PPSOE? Dona el mateix? Perque amb uns de segur que no pactareu (encara que ja haveu governat junt amb ells) i amb altres,si cal,tornareu a pactar.