L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 17 d’abril del 2015

La Generalitat blinda els concerts educatius en la privada fins al 2019 a un mes de les eleccions.

La Generalitat blinda els concerts educatius fins al 2019 quan falta un mes de les eleccions autonòmiques. La conselleria d'Educació va publicar el passat divendres en el DOCV el llistat dels 337 centres concertats d'Educació Primària que podran ampliar la vigència dels seus concerts fins als 6 anys.

El concert dels 337 centres va ser autoritzat en l'última renovació general de l'any 2013 i ara han de subscriure una addenda administrativa per a ampliar la vigència actual de 4 a 6 anys, o siga fins a la fi del curs 2018/19. Tots ells han sol·licitat l'ampliació dels seus concerts.

Educació va establir el termini d'un mes perquè els centres d'Educació Primària signaren l'addenda administrativa i aquest termini ha sigut ampliat 10 dies més amb la finalitat de que tots els centres afectats puguen presentar la documentació requerida i signar l'addenda.

Tot açò arriba enmig de les supressions d'unitats en l'escola pública, i quan Tavernes perdrà una unitat en CEIP Alfàndec i una altra en el CEIP Magraner el pròxim curs segons l'arranjament que ha fet públic la Conselleria d'Educació. Simat també en perd una altra.