L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 30 de desembre del 2014

Tavernes va celebrar anit la “IV Cursa popular de Sant Silvestre",



Dalt, el vencedor entra en meta. Davall moment de l'eixida
 La celebració anit a Tavernes de la “IV Cursa popular de Sant Silvestre" va representar tot un èxit de participació i d'organització a càrrec de la regidoria d'Esports i del Club d'Atletisme Valldigna. Ambient festiu, lúdic i sempre amb bon humor, amb molts participants disfressats i animació pels carrers on passava la cursa. 
 
En total 700 participants i una nit prou fresqueta, un nombre que parla a les clares de que aquest esdeveniment s'ha consolidat i va a més. Recordem que quan va començar ara fa 4 anys només foren 200 els participants i ara ja es compta fins i tot amb atletes que venen de les comarques veïnes, com és el cas dels guanyadors d'enguany, tots tres de la Ribera. Pel contrari, les tres dones guanyadores són de Tavernes.
 
Fins i tot es pot entrar en meta...  de cul!
Alegria i bon ambient al llard de la cursa
El circuit tres quilometres urbans que foren recorreguts sobre els 10 minuts pel campió, Fomad Ben Zeramoz, i per acabar i reprendre forces i, com no, combatre el fred l’organització va oferir xocolate als participants, elaborat per les falles valleres. 

L'alcalde en funcions, Perfecto Benavent acompanyats dels regidors de la corporació presents en l'acte foren els encarregatgs de lliurar els premis als campions. I un detall: el mateix Perfecto Benavent va demanar al locutor que cridara tots els regidors sense distinció i que se sumaren a l'acte de lliurament dels trofeus i dels obsequis donats per diverses cases comercials de la ciutat. 

Un any més, la cursa de Sant Silvestre ha estat solidària i els participants han aportat menjar no perible per contribuir a les 300 caixes per a famílies necessitades.

Els guanyadors: 
 
 
Homes:
1. Fumad Ben Zeramoz
2. David Cañete Martinez (repetia la classificació de l'any passat)
3. Ramón Belda 
 

Dones:
1. Neus Sansaloni
2. Manoli Campos
3. Claudia Chorro 
 
També va haver obsequis i detalls per a les millors disfresses.
 
Les autoritats en el lliurament de premis
 
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tira va, almenys per una bona caussa son capaços d'estar tots junts i sense barallarse dalt d'un escenari donant premis. Tampoc descarte siga per la foto.

Anònim ha dit...

Xe, almenys tots no són iguals. Ahir Perfecto crida a Pilar i Víctor per a que pugen a entregar trofeus. Jordi encara està esperant que Pilar el cride per entregar els premis del concurs de xarangues. Després diuen que els del Bloc sempre estan pendents de la foto.

Anònim ha dit...

L'alcalde en funcions?? qué vol dir això exactament?