L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 15 de desembre del 2014

L’exvicepresident del Consell, Vicente Rambla i l'ex secretari general del PP valencià i diputat, Ricardo Costa processats per delicte electoral en el 2007 i 2008.



Rambla i Costa

 


El Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJCV) ha processat 15 persones per delicte electoral i falsedat en les eleccions autonòmiques celebrades en el 2007 i altres 18 per les generals del 2008. 

 
Entre els processats hi ha l’exvicepresident del Consell, Vicente Rambla; l'exsecretari general del PP valencià i diputat, Ricardo Costa i altres exdirectius i parlamentaris populars, com David Serra, repeteixen en el cas de 2008, on també està processada la diputada Yolanda García. Actualment, únicament només Ricardo Costa i Yolanda García ocupen escó en les Corts Valencianes.

El jutge instructor ha processat per delicte fiscal els considerats capitosts de la trama Gürtel': Álvaro Pérez “el Bigotes”, encarregat d'Orange Market; Cándido Herrero, Pablo Crespo, Francisco Correa i Ramón Blanco. A més, entre els processats hi ha els empresaris Enrique Ortiz i G. Batalla i Vicente Cotino.
-

1 comentari:

Enric Estruch ha dit...

Quant tardarà en caure Camps ? Un pardalet de l'associació contra la corrupció em dia setmana passada, quant lo de Castellanos, que no massa, que estos no acaben la legislatura.