L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 18 de desembre del 2014

L'alcalde Jordi Joan informa als veïns de quina és la situació real a hores d'ara del mur del Vaca en el Vergeret.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, informa als veïns la història real de la construcció del mur del riu Vaca al seu pas pel Vergeret i en quin punt estan les negociacions obertes fa quasi un any i mig amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Més clar, impossible. Qualsevo que sapoga alguna cosa sobre procediment administratiu, podrà corrorar la dificultat, sinó impossibilitat, de la construcció sel mur al 2015.
Estaria be un video explicatiu sobre el nou reten de la policia local.

Anònim ha dit...

Els rius són connectors d'ecosistemes, juguen un paper molt important (a pesar de l'estat degradat que ja sofreix el riu Vaca). I té un important valor paissatgístic. Ciment al riu, NO. Que no siga sempre la natura qui acabe pagant el malfer de les administracions.