L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 18 de desembre del 2014

L'Ajuntament col·loca més papereres en el casc urbà i la platja

La regidora d'Obres i Contractació, Llum Sansaloni


L'Ajuntament de Tavernes potencia la netedat pública amb la col·locació de noves papereres. La regidoria d'Obres i Contractació ha adquirit una partida de 170 papereres, amb un cost de 9.150 euros, per a instal·lar en el casc urbà i la platja.

La regidora d'Obres i Contractació, Llum Sansaloni, ha explicat que les papereres són de dos models, circulars i semicirculars, aquestes últimes per fixar-les al costat de les parets. A hora d'ara ja hi ha col·locades 54 en el casc urbà, i a partir d'any nou es procedirà a la col·locació de les restants, tant en casc urbà com en la platja.
 
La regidora ha indicat que l'Ajuntament atén la petició de molts veïns perquè s'han instal·lat en llocs on ells havien indicat que feien falta.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Espere que l'ajuntament tinga en compte els carrers de dalt de la carretera. Al meu carrer ja fa ANYS que no hi han papereres.

La Cotorra de la Vall ha dit...

El teu carrer ¿quin carrer és?
¿I per quina zona vols dir?

I això facilitem el treball.
Gràcies.

Anònim ha dit...

Carrer Sant Benet,és ben llarg però no n'he vist mai cap.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem preguntant aquest tema i ens han dit que tenen el problema que les voreres són molt estretes i si posen una paperera s'obliga als carrets a baixar de la vorera. Els tècnics no ho aconsellen per eixa estretor.

El que s'està plantejant és situar-ne en els encreuaments amb carrers com Barranc, Santa Barbera... que allí sembla més gran.

I més que res, primar aquells llocs props de establiments(un forn, un bar, comerç...) perquè sol acumular-se allí mes els papers i altres deixalles.