L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 1 de desembre del 2014

L'Ajuntament de Tavernes millora la prevenció sanitària amb anàlisis de control de la legionel·la.


L'Ajuntament de Tavernes aposta per la millora en la prevenció sanitària i efectuarà una anàlisis de control de la legionel·la en tots els centres públics.

Demà dimarts, es procedirà a recollir mostres en els edificis públics per efectuar l'analítica de prevenció i control de la malaltia en els centres escolars, instituts, Casa de la Cultura, Ajuntament, Mercat Municipal i Poliesportiu Municipal per previndre i descartar l'existència del bacteri als edificis públics.

L'analítica s'efectua dins de la campanya per previndre i controlar la malaltia als municipis valencians encetada per Diputació i mitjançant la qual aquesta entitat ofereix el servei d'anàlisi als municipis a través del Consorci Hospital General Universitari de València.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

En el llistat falten edificis públics: biblioteca,Consell agrari,guarderia municipal,Braç treballador.

Anònim ha dit...

Si, falta també el retén de la platja, l'escoleta de la platja, la piscina municipal, un parell de baixos que hi ha llogats, l'antic Hospital, el centre de les persones majors...

Jo de tu faria una protesta a la Diputació i a l'assessor Manolo Vidal i els ho diria ben dit: que posen més diners i aixína hi haurà per a tots els edificis i no per als que des de València trien.

Anònim ha dit...

La piscina municipal i Poliesportiu és el mateix i L'Antic Hospital i la Llar de jubilats, també.
A Manolo li ho dius tú que deus de tractar-lo més que jo.

Anònim ha dit...

Error.
No són el mateix la piscina i el Poliesportiu ni l'Antic Hospital i la Llar de Jubilats.
Per molt que estiguen al costat o prop.