L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 20 de desembre del 2014

Inauguració de l'exposició "Cara a Cara" de Christian Miñana i Oskar Pouzols.




La Casa de la Cultura de Tavernes va acollir ahir la inauguració de l'exposició "Cara a cara" dels artistes valldignencs Christian Miñana i Oskar Pouzols. L'exposició es podrà visitar fins el dia 31 en l'horari habitual de 18 a 20 hores. 

La presentació la va efectuar el regidor de Cultura, Evarist Sansaloni, que va recordar l'ajut i la implicació de l'Ajuntament a l'hora de donar a conéixer els artístes locals, i feia unes pinzellades del que era l'exposició: dos artistes amb estils que semblen contraposats, però que alhora es mostren com a complementaris almenys quan a les sensacions i impressions que donen a l'espectador. 

Un argument que també reprenien els artistes en la seua intervenció, i on cadascú va destacar allò que li és característic, Oskar és amant i aficionat al món manga, cosa que s'evidencia en les obres exposades, i també a tot allò que implique en la pintura i el dibuix el detall, com reconeixia, "sóc perfeccionista i detallista". Com solen dir els seus coneguts, com si hagués nascut amb un llapis en la mà. 

Christian Miñana barreja l’expressionisme abstracte i figuratiu, estil aquest que desenvolupa habitualment en blanc i negre. "No pose mai el titol al quadre perquè vull que cadascú interprete l'obra individualment, sense insinuacions del titol" indicava alhora que expressava que com autor, sent una gran satisfacció acabar un quadre i mostrar-lo a la vista dels demés. 

I d'eixe "Cara a cara" que dóna títol a l'exposició hi havia l'obra conjunta que presideix l'exposició i que podeu observar de fons de la primera fotografia.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Per fi heu descobert la regidoria de Cultura. Me n'alegre que hageu doscobert que el govern presidit per Jordi Juan també té una regidoria de cultua i fa molts actes, encara que no estiga en la foto l'alcalde, 3 anys i mig després de prendre possessió és un espai de temps llarg, però com diuen en castellà: "nunca es tarde si la dicha es buena"

La Cotorra de la Vall ha dit...

Fa molts anys que ho sabem.
El que passa és que no ens agrada presentar-nos on no ens conviden ni ens avisen dels actes.
Així i tot, n'hem assistit a molts i publicat molts, habitualment perquè alguns dels protagonistes ens convidaven, cas de presentacions de llibres, etc.

Mira per on, des de fa una setmana ens conviden i informen de tots. Perquè sera?

Anònim ha dit...

El blog que més noticies culturals ha publicat sempre i de tots els colors (música, recitals, poesia,etc) i ho poden comprovar "los chicos listos" ha sigut este.
No sé a que ve el primer comentari. Bé, si que es veu: les ganes de difamar ja no es queden en la "casa nova" del Levante, ara van fins ta casa per criticar-te

Anònim ha dit...

Alguns o algunes segueixen pensant que l'Ajuntament es d'ells. No. Esteu per a treballar per al poble de Tavernes i no per a ferli el caldo gordo las hereus de Lerma i Zaplana. Es degueu a les lleis i al respecte de les majories socials existents. I si vols fer política, querida, presentat a les eleccions. Si no mantin la neutralitat a la que estas obligada.