L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 29 de desembre del 2014

FESTIVERN 2014: III Campionat de Pilota al Raspall

El Club de Pilota la Valldigna ha confeccionat el calendari de joc amb els 21 equips que s’han inscrit per al "III Campionat de Pilota al Raspall Festivern 2014" a celebrar al minitrinquet del Poliesportiu Municipal.

Cal indicar que el campionat s'ha consolidat al llarg de les 3 edicions, i el nombre d’incripcions ha estat exponencial, de 4 equips del 2012 passàrem a 10 equips l’any passat i 21 en l’actual, ampliant el calendari de joc a dos dies de competició en aquesta edició. 

És per això que l’organització ha decidit jugar el dimarsts, dia 30, pel matí i la vesprada les partides de classificacions dels grups (7 en total) i deixar les eliminatòries de quarts, semifinals i final per al matí del dimecres 31. La gran final es disputarà al final d’eixe matí a les 13:00 hores.

Els grups seran de 3 equips (ordenats per entrada de la inscripción) i se'n classificaran per a eliminatòries els 7 primers i el millor dels segons.

Aquesta és la relació d'equips i el calendari de joc amb els horaris de les partides. Cliqueu damunt per agrandir




A les instal·lacions poliesportives es disposa de vestidors i dutxes i el club de pilota local aportarà les pilotes de joc i homes bons.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No n'hi ha cap equip del poble?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ho sabem, però el primer equip hi ha noms que semblen vallers.

Anònim ha dit...

Sí, els Incògnita són un grup de gent que venia sense equip i el del poble és per completar si cal i que no es quede ningú amb les ganes de raspar. També estaria bé que els vallerets que van als concerts ho provàren, tot i que no hagen jugat mai, o al menys que vinguen a vore-ho. Hi haurà bon ambient i bon rotllo.