L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dimecres, 3 de desembre del 2014

Fabra (PP) arreplega les almoines del govern de Rajoy (PP) i els valencians seguim sense finançament just i cada any més pobres.

Fabra i Montoro. Ni el primer demana ni el segon dóna.


El ministre d'Hisenda espanyol s'ha compromet a destinar una part important de l'almoina que representa el Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) als valencians. Una forma elegant de reconéixer  això que tot el món sap: que som més pobres que una rata.

El president de la Generalitat, Alberto Fabra (PP), s'ha reunit amb el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, (PP) per parlar, entre altres, de com es fa el repartiment del Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) del present mes.

El ministre, segons la nota de la Generalitat, s'hauria compromès a què la major part es destine a garantir els serveis socials dels valencians i valencianes. I el cap del Consell Valencià (El Sr. Fabra del PP), com no pot ser menys, s'ha tornat a mostrar agraït, content i molt pagat en vore com arreplega les almoines i/ les molletes de l'Estat.

¿I no han parlat de la reforma del sistema de finançament? Fabra s'ha oblidat que perdem tots els anys 1.000 milions d'euros amb l'actual finançament? Doncs sembla ser que no, que no s'ha parlat massa. El Sr. Fabra i el PP valencià no pinten massa i segons la premsa, el Ministre li ha dit que ja parlarien de la reforma de l'actual model de finançament quan siga el moment.

En poques paraules, el ministre li ha dit a Fabra: "que de lo vuestro, lo de los valencianos, na de na. Na nai tu tia".

1 comentari:

Anònim ha dit...

En eixa reunió,com moltes altres entre socis de partit,el guió ja estava fet i Fabra ja el tenia estudiat. Que nos des,pero cuando pueda,diuen que li ha demanat. Caldria que tots els valencians li diguerem a les properes eleccions: no vuelva,Sr. Fabra,aunque pueda.