L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 26 de desembre del 2014

Avui s'inicia el muntatge de la carpa del Festivern


Al llarg d'aquest matí han anat arribant els camions que duen la carpa del Festivern, i tot seguit s'ha procedit a la descàrrega de les peces que formen l'estuctura i la lona que la cobrirà.  Us oferim unes imatges.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pensa fer alguna cosa la regiduria de seguretat sobre l' entrada de menores a la carpa? L' any passat ja hi van entrar, i aquest any també ho faran.

Anònim ha dit...

Sense voler polèmica ni llevar-te raó. Simplement reflexione.
¿Quants en van passar? 40, 50, 100...? No oblides que 9.000 persones es reuniren en la carpa, i de vegades tot no es pot controlar com es vol.
¿Eixos menors que tenien, 16 o 17 anys? O siga tenen una edat en que la llei els permet moltes coses i poden ser jutjats per moltes coses però no poden entrar al Festivern, encara que si poden llogar-se un baix en qualsevol casa del poble i beure tot el que es vinga de gana.
Considere que la llei s'ha de complir, però tampoc es per a posar el crit al cel si alguns joves "es colen" aprofitant el moment de màxima aglomeració.
De tota manera, segur que allí estaven millor que pel carrer o en un baix beguent tot el que els vinguera de gana.
I d'això, i el poble està ple en grans festes com falles, festes del poble o ara, tot el mon gira la vista i no diu res.

Anònim ha dit...

Anem a vore, jo tampoc vull polèmica i també reflexione, està clar que els màxims responsables dels actes dels nostres fills, som els pares, però si passara alguna cosa, i pot passar... a qui demanarien responsabilitats aquestos pares? i tin-ho per segur que demanarien responsabilitats. Per altra banda, jo a xiquets de 14 i 15 anys, no els deixe a cap cotxera bevent i fumant, ho senc, puc pareixer carca, però ni a festes falles ni festiverns. Cada edat el que li toca. Jo als meus fills no els deixaré anar. I els he portat a concerts, en els que els demana autorització paterna, i presència dels pares a aquestos esdeveniments.

Anònim ha dit...

Com faig jo amb els meus fills. Però tu eres l'excepció i jo en cert aspecte també.